Freelance & Coaching 2020-07-09T09:52:38+00:00

TOP FREELANCE
CHEF-KOKS

Tijdsgebrek? Onderbezetting? Of zo goed bezig dat je dringend een extra mankracht in de keuken nodig hebt?

Dan komt La Brigade voor jou in actie. Onze specialiteit is de detachering van ervaren koks in restaurants, brasserieën en traiteurszaken. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee. De freelance chef-koks van La Brigade werken voor de duur van de opdracht. Je hoeft dus niet langer extra mankracht aan te nemen tijdens zo’n drukke periode.

De administratieve rompslomp laten we achterwege en ook de verplichtingen en risico’s zijn beperkt. Maar vooral, onze koks zijn vernieuwend, creatief en gedurfd. Laat je gerust inspireren door hun nieuwe frisse kijk op jouw gerechten. Ze kennen de kneepjes van het vak en ze durven de platgetreden paden te verlaten.

PERFECTE KEUKEN
COACHING

Opstart van een nieuwe zaak? Of wenst u een nieuwe verfrissende kijk op uw organisatie?

Het uitbaten van een restaurant, brasserie of traiteur is veel meer dan het voorschotelen van lekkere gerechten. Alles staat of valt bij de organisatie, de workflow, een vlotte communicatie tussen de zaal en de keuken.

La Brigade gaat daarom verder dan alleen koken. Bij het coachen van jouw zaak screenen wij de zaal en keuken tot in de puntjes. We zorgen voor een helikopterzicht, bieden tips & tricks en we hebben aandacht voor de goede ontwikkeling van elk personeelslid

CONTACTEER
LA BRIGADE

T +32 (0)479 66 29 52 | T +31 (0)6 50 43 50 56 | info@labrigade.com