Keuken (re)organisatie

Een vernieuwende kijk op uw keukenorganisatie met een no-nonsense aanpak!

Reorganiseer uw keuken met de hulp van onze professionele chef-koks

Bent u van plan om een nieuwe keuken op te starten? Of wilt u juist uw huidige keukenstructuur reorganiseren en optimaliseren? Bij het opstarten van een keuken komen verschillende uitdagingen om de hoek kijken. Denk ten eerste aan de inrichting van de keuken en de keukenapparatuur: hoe kunt u deze zo efficiënt mogelijk inrichten? Met andere woorden: hoe zorgt u voor zoveel mogelijk rendement voor uw restaurant door de inrichting van uw keuken te perfectioneren. Géén stress meer in de keuken door het vertrouwen en de expertise van onze professionele chef-koks, die zorgen voor een keukenorganisatie die 100% resultaatgericht is.

Professionele organisatie én reorganisatie van uw keuken

Hier komt de jarenlange ervaring van La Brigade écht van pas. Wij begrijpen als geen ander dat het reorganiseren van een nieuwe keuken of het optimaliseren van een huidige keukenorganisatie een grote invloed kan hebben op zowel de workflow, de tevredenheid van uw klanten én de algehele kostenstructuur van uw brasserie of restaurant. Het succes van uw zaak is dan ook tevens te wijten aan de inrichting én effectiviteit van uw keuken. Pak het daarom in één keer correct en professioneel aan. De keuken ondersteuning die wij bieden is niet alleen gericht op bestaande horecazaken. Wij voorzien tevens nieuwe zaken van passende advies en coaching gericht op de organisatie óf reorganisatie van de keuken.

“Being organized is being in control

Dáárom uw keuken laten (re)organiseren door La Brigade:

  • Continuïteit binnen uw bedrijf
  • Structuur in uw keuken organisatie
  • Efficientheid in de personeelskosten

Optimale keukenorganisatie voor het hoogste rendement

Bij de opstart van een nieuwe keuken kijken wij kritisch naar de ruimte die er tot beschikking is. Onze professionele koks denken in oplossingen en kansen, welke ze binnen no-time in kaart brengen binnen uw keuken. Middels onze ruime ervaring binnen het gehele palet van de horeca zien wij vrijwel direct op welke wijze de keukenapparatuur en benodigdheden het beste geplaatst kunnen worden, zodat enerzijds het keukenpersoneel elkaar niet onder de voeten loopt en anderzijds zoveel mogelijk rendement wordt behaald uit de structuur en inrichting van de keuken. Wij zorgen voor een keukenorganisatie waar u uw vingers bij aflikt. Door ons praktische en gerichte advies geven wij handvaten om effectief van start te gaan met uw nieuwe keuken en georganiseerd uw vak uit te oefenen.

Mogen wij een kijkje bij u in de keuken nemen?

Een no-nonsense aanpak met het oog op de optimalisatie van elke keuken. Onder begeleiding van Berry Hölzken lossen de professionele chef-koks van La Brigade keukenproblemen op en zorgen voor een (re)organisatie die rendeert. Neem direct contact op met ons team.