Opstart nieuw restaurant

Een nieuwe zaak openen? Er bestaat géén tweede kans voor een eerste indruk!

Mensen die hun dromen waarheid maken, daar krijgen wij energie van! U bent van plan om een nieuw restaurant op te starten, maar hoe pakt u dat aan? Wat zijn de belangrijkste zaken waar u aan dient te denken bij de opstart van een nieuw restaurant? Er komen véél meer handelingen om de hoek kijken dan u wellicht verwacht bij de opstart van een nieuw restaurant of nieuwe horecazaak. Wij bieden met onze professionele chef-koks en jarenlange ervaring in de horecawereld de handvaten om de opstart van uw nieuwe zaak in goede banen te leiden.

Hulp en ondersteuning bij de opstart van een nieuw restaurant

Bij de opstart van een nieuw restaurant komen er veel zaken op u af. Vooral als beginnend horecaondernemer kan dit overweldigend zijn, maar ook de ervaren ondernemers vergeten soms welke actuele of nieuwe zaken er spelen. Ten eerste betreft het financiële aspect van de start van een nieuw restaurant een groot punt van aandacht. Heeft u al een horecapand op het oog? Gaat uw voorkeur uit naar de huur óf koop van dit horecapand of weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Geen zorgen, hier komen wij in beeld! Naast het pand voor uw nieuwe zaak is het belangrijk om de juiste en kwalitatief hoge keukenapparatuur en keukenbenodigdheden te regelen. Deze dienen vervolgens zo efficiënt mogelijk geplaatst te worden zodat de keukenorganisatie meedraagt in het succes én rendement van uw zaak. Laat de (re)organisatie van keukens nou nét een van de specialismes van La Brigade zijn.

“You miss 100%of the chances you don’t take

Dáárom kiest u voor La Brigade als klankbord bij de opstart van een nieuw restaurant:

  • Professionele begeleiding
  • Vanaf het eerste moment staat u zaak er zoals u het wilt
  • Rust in uw organisatie

Een nieuw restaurant beginnen? De professionele koks van La Brigade staan aan uw zij!

Naast het horecapand en de keukenorganisatie is het belangrijk dat uw nieuwe restaurant voldoet aan de wetgevingen en bijbehorende vergunningen. Wij verzorgen zowel de implementatie als opvolging van HACCP en bieden ondersteuning bij het opstellen van het menu en receptuurontwikkeling. Wij coachen waar nodig zodat geen enkel aspect tijdens de opstart van uw nieuwe restaurant over het hoofd wordt gezien. Dus staat u op het punt de stap te nemen om een nieuw restaurant te openen? Ons team van ervaren en vakbekwame chef-koks gaat samen met u de uitdaging aan, waarbij we een gestructureerd stappenplan doorlopen dat toegespitst is op het geen dat u wilt uitstralen én bereiken met uw nieuwe zaak. Dit mixen wij met een flinke dosis positieve energie en ervaren ondernemerschap om ervoor te zorgen dat de start van uw nieuwe restaurant op rolletjes verloopt. Vergeet niet: er bestaat géén tweede kans voor een eerste indruk!

Zorgeloos uw nieuwe restaurant opstarten met La Brigade? Let’s go!

Een no-nonsense aanpak en jarenlange horecaervaring met het oog op de optimalisatie van uw nieuwe zaak. Onder begeleiding van Berry Hölzken bieden de professionele chef-koks van La Brigade de helpende hand bij de opstart van nieuw restaurants. Neem direct contact op met ons team.