Professionele ondersteuning

Ondersteuning door professionele en getalenteerde freelance koks

Op zoek naar ondersteuning in de keuken? Een professionele én vakbekwame top kok die de schouders eronder zet? Onze ervaren chef-koks bieden professionele ondersteuning binnen uw restaurant. Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van ervaren koks in brasserieën en restaurants. Last van onderbezetting óf tijdsgebrek? Onze chef-koks brengen de zoete verlossing én een nieuwe frisse blik die uw restaurant kan gebruiken. Wij zorgen ervoor dat uw zaak ongestoord door kan blijven groeien en waarborgen continuïteit. De ontwikkeling en ontplooiing van uw restaurant geeft ons en onze freelance koks motivatie én voldoening.

Breng de rust terug in uw restaurant, brasserie of traiteur

Jarenlange ervaring binnen de horeca stelt ons in staat om uw horecazaak te ondersteunen en optimaliseren. Wij coachen en begeleiden binnen alle aspecten die komen kijken bij een professionele keuken. Misschien gaat het wel zó goed met uw zaak dat u juist extra mankracht nodig heeft in de keuken? Ook dan springen onze ervaren koks bij om het verloop en de productie zo hoog mogelijk te houden. Met onze uitgebreide kennis die door jaren praktische ervaring is opgebouwd zorgen wij dat niet alleen uw keuken maar ook de zaal op topniveau draait. Middels onze professionele ondersteuning in uw restaurant hoeft u zich geen zorgen te maken in het hoogseizoen of tijdens drukke periodes. Ook als er onverwacht een lagere bezetting in de keuken is: onze professionele freelance koks zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke avond krijgen. 

Professionele ondersteuning van uw restaurant door de ervaren chef-koks La Brigade:

  • Bieden van continuïteit binnen uw bedrijf
  • Flexibiliteit
  • Facturatie per uur 

Detachering van koks en freelance chef-koks

Uw restaurant of brasserie laten ondersteunen door onze vakbekwame koks zorgt voor ontzorging. Met onze jarenlange ervaring binnen restaurants, brasserieën en traiteurszaken kunnen we stellen dat de professionele ondersteuning van uw bedrijf tot onze specialiteit behoord. Naast de kennis en ervaring die wij loslaten binnen uw keuken en zaak zorgen wij voor een frisse wind, nieuwe ideeën en ongeremde passie. Voor elk type keuken bieden wij een bijpassende professionele kok, die volledig aansluit bij het geen dat u wilt uitstralen én bereiken met uw zaak. Onze top koks zijn getalenteerd, ervaren en nemen niet genoegen met ‘goed genoeg’. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat u als ondernemer kunt rekenen op betrouwbare freelance koks die vanaf de eerste dag zorgen voor een toegevoegde waarde, culinaire hoogstanden, meer efficiëntie én meer rendement.

Een kok van La Brigade:

  • Is gemotiveerd én gepassioneerd
  • Is professioneel en werkt hard
  • Houdt zich aan de afspraken
  • Heeft talent en jarenlange ervaring
  • Zorgt voor rendement én resultaat

Op zoek naar professionele ondersteuning voor uw restaurant of brasserie?

Een no-nonsense aanpak met het oog op de optimalisatie van elke keuken. Onder begeleiding van Berry Hölzken lossen de professionele chef-koks van La Brigade keukenproblemen op en zorgen voor een (re)organisatie die rendeert. Neem direct contact op met ons team.